Al jaren een gerenommeerd jachtbouwbedrijf

Alles in huis voor mooie boten Aan de slag

Boot bouwen

We bestaan al sinds 1957. Cees Bruijs richtte Bruijs jachtbouw op en specialiseerde zich in de bouw van stalen motorjachten. In de jaren die volgden, werden we bekend met onze eigen Bruijs Vlet: een type schip waarvan we er wel tientallen maakten. Anno nu bouwen, onderhouden en stallen we nog altijd zeil- en motorboten – en zit zoon Robert Bruijs in het bedrijf.

Als jachtbouwbedrijf kennen we onze klassiekers.

Nog altijd zijn we trots op de Vlet, inmiddels een echte klassieker, maar sinds de jaren negentig zijn we overgegaan op de kotter. Als makers van mooie boten bleven we niet onopgemerkt en zijn we inmiddels al jaren een gerenommeerd jachtbouwbedrijf: in 2005, 2007 en 2012 kregen we een Europese nominatie voor motorboot van het jaar.

Bij de meest recente nominatie werd onze motorboot zelfs verkozen tot winnaar.

De passie voor boten is er nog altijd en werd nooit minder. Wat we ook maken: de gehele bouw is in eigen beheer op onze werf in Bergen op Zoom. We zijn benieuwd wat wij voor u mogen bouwen, wat u nodig heeft en maken hier graag tijd voor vrij. Dit kan bij ons in Bergen op Zoom of bij u. Bel ons gerust op 0164 – 257 920 of stuur even een e-mail.

 

Boten Bouw | Voetgangerspont

Bruijs voetgangers pont

Meer info »
Boten Bouw | Bruijs Ferry 14.00

Bruijs Ferry Ponton 14.00

Over deze boot »