Stevige constructies door mannen van staal.

Onze staalconstructies voor een ijzersterke basis.

STAALCONSTRUCTIE

Als staalconstructiebedrijf maken we constructies voor eigenlijk alles. Van kolommen voor woningbouw tot stalen trappen. En van luchtsluizen en deuren tot zelfs helikopterplatforms. We leveren staalconstructies aan bijvoorbeeld bouwaannemers, collega-constructiebedrijven, de chemische industrie, kermisexploitanten en zelfs particulieren.

Geef ons de tekening en we maken er een solide staalconstructie van.

De juiste staalconstructie berekenen is een vak apart. Daarom doen we niets overhaast, maar werken we wel graag door. Dat betekent dat we na het eerste contact binnen een week met een passende offerte komen. En zodra we de tekening van de staalconstructie hebben, gaan we direct aan de slag.

Onze staalafdeling is gemaakt voor oerdegelijke constructies.

We hebben alles in huis om een goede staalconstructie af te leveren. Met twee kranen (5-tons en 10-tons) in een hoge hal zijn we in staat om constructies in ieder gewicht en elk formaat te maken.

Wat voor staalconstructie er ook nodig is, onze kwaliteitsstandaard is altijd dezelfde. We zijn benieuwd wat u nodig heeft en maken hier graag tijd voor vrij. Dit kan bij ons in Bergen op Zoom of bij u. Bel ons gerust op 0164 – 257 920, stuur even een e-mail of vul aan de linkerkant op deze pagina uw gegevens in)